Cena izrade sajta

Cena izrade sajta može zavisiti od toga kakav sajt vam je potreban. Ukoliko želite najjednostavniju internet prezentaciju bez složenih funkcionalnosti, cena izrade sajta može da bude u iznosu i od 100 evra.

cena izrade sajta

Međutim, ako želite da se vaš sajt razlikuje od drugih, što biste verovatno i želeli, onda potražujete i dizajn, jedinstven i unikatan, što dodatno povećava cenu sajta. Izrada unikatnog sajta zahteva poprilično više angažmana i radnih sati nego izrada sajta po postojećim paternima. 

Pored toga, izrada unikatnog sajta podrazumeva  angažman i web dizajnera koji će najpre predložiti veći broj predloga kako biste se odlučili za onaj koji vam najviše odgovara. Izrada jedinstvenog i dobro funkcionalnog sajta je mnogo skuplja varijanta jer je za njega potrebano angažovati veći broji ljudi i na njega je potrebno potrošiti veći broj radnih sati.

Optimizacija sajta za Gugl pretraživač, takođe, dodatno povećava cenu izrade sajta ali je ona mnogostruko isplativija. Dakle, SEO optimizacija omogućava  da se baš vaš sajt pojavljuje na prvoj stranici Gugla za veći broj ključnih reči koje korisnici pretražuju, što znači, bićete angažovani više nego vaša konkurencija.

Izrada WordPress sajta je među najjeftinijim opcijama a uz njega dobijate i solidan Sistem za upravljanje sadržajem (CMS – Content Management System), što znači administrativni panel preko kojeg možete da objavljujete novosti na vašem sajtu, kao i da menjate postojeći sadržaj.

Da biste saznali najprecizniju cenu izrade sajta, potrebno da kontaktirate programersku firmu i da precizno opišete kakav želite. Spektrum kooperativu možete kontaktirati na i-mejl: kontakt@spektrum.rs, telefon/Viber: 062234251. Ukoliko ne znate kako je najidealnije da vaš sajt izgleda, bilo bi dobro da predstavite najdetaljnije vašu delatnost, način poslovanja isl, i Spektrum kooperativa će vas posavetovati kakav sajt bi mogao da unapredi vaše poslovanje.

Sajtovi Spektrum kooperative imaju dobru optimizaciju, širok spektar modernih i odlično funcionalnih sajtova, koji su prilagođeni za sve ekrane i uređaje. Takođe, Spektrum kooperativa može da redizajnira i unapredi vaše postojeće sajtove. Cilj je da se unapređenjem sajta značajno unapredi i vaše poslovanje.