Programerska firma

programerska firmaProgramerska firma koja može na najbolji način da vam pruži programerske usluge je Spektrum kooperativa. Ukoliko vam je potrebna programerska firma koja istovremeno pruža i marketinške i konsalting usluge, koja može da vam da savete kako da na najbolji način unapredite svoje poslovanje korišćenjem IT tehnologija, kontaktirajte Spektrum kooperativu na telefon: 062/234-251 ili i-mejl: kontakt@spektrum.rs.

Bilo da već imate sajt, bilo da vam je potrebna izrada sajta, Spektrum kooperativa je firma koja će izvući maksimum iz potencijala koji još niste ostvarili. Putem kvalitetne izrade sajta, kao i kvalitetnih optimizacija sajta koje će vam omogućiti da budete prvi na Guglu, Spektrum kooperativa unapređuje vaše poslovanje. 

Spektrum kooperativa je i SEO agencija koja može da omogući da se vaš sadržaj pojavljuje na prvim stranicama Gugla, čime bi se povećao broj klijenata, poslovnih partnera i novih mušterija koji bi za vas saznali putem internet pretraga. Na taj način, došli biste do novih poslovnih prilika putem organskog pojavljivanja pred svojim klijentima kao internet korisnicima. 

Programerska firma koju angažujete treba da vam omogući da budete bolji od svoje konkurencije. Da biste to postigli potrebno je da vam vaše softversko rešenje stvori najveći mogući broj poslovnih prilika i izvuče maksimum iz njih. Vaša internet prezentacija je prvi utisak koji ostavljate na vaše klijente pa ako imate dobar internet sajt, koji zadovoljava potrebe klijenata, i u internet pretragama se pojavljujete kao najrelevantniji izvor za određenu temu, veće su šanse da ćete upravo vi biti angažovani na određenom poslu a ne vaša konkurencija. Programerska firma koja može da vam omogući ovakvo unapređenje vašeg poslovanja je Spektrum kooperativa koja kao marketinška, konsalting i SEO agencija, pruža usluge na najvišem nivou, o čemu svedoče brojni uspešni projekti i brojni zadovoljni klijenti.

Već danas uradite pravu stvar za svoje poslovanje i angažujte Spektrum kooperativu koja će vam unaprediti poslovanje u još neslućenim razmerama.

 

Cena izrade sajta

Cena izrade sajta može zavisiti od toga kakav sajt vam je potreban. Ukoliko želite najjednostavniju internet prezentaciju bez složenih funkcionalnosti, cena izrade sajta može da bude u iznosu i od 100 evra.

cena izrade sajta

Međutim, ako želite da se vaš sajt razlikuje od drugih, što biste verovatno i želeli, onda potražujete i dizajn, jedinstven i unikatan, što dodatno povećava cenu sajta. Izrada unikatnog sajta zahteva poprilično više angažmana i radnih sati nego izrada sajta po postojećim paternima. 

Pored toga, izrada unikatnog sajta podrazumeva  angažman i web dizajnera koji će najpre predložiti veći broj predloga kako biste se odlučili za onaj koji vam najviše odgovara. Izrada jedinstvenog i dobro funkcionalnog sajta je mnogo skuplja varijanta jer je za njega potrebano angažovati veći broji ljudi i na njega je potrebno potrošiti veći broj radnih sati.

Optimizacija sajta za Gugl pretraživač, takođe, dodatno povećava cenu izrade sajta ali je ona mnogostruko isplativija. Dakle, SEO optimizacija omogućava  da se baš vaš sajt pojavljuje na prvoj stranici Gugla za veći broj ključnih reči koje korisnici pretražuju, što znači, bićete angažovani više nego vaša konkurencija.

Izrada WordPress sajta je među najjeftinijim opcijama a uz njega dobijate i solidan Sistem za upravljanje sadržajem (CMS – Content Management System), što znači administrativni panel preko kojeg možete da objavljujete novosti na vašem sajtu, kao i da menjate postojeći sadržaj.

Da biste saznali najprecizniju cenu izrade sajta, potrebno da kontaktirate programersku firmu i da precizno opišete kakav želite. Spektrum kooperativu možete kontaktirati na i-mejl: kontakt@spektrum.rs, telefon/Viber: 062234251. Ukoliko ne znate kako je najidealnije da vaš sajt izgleda, bilo bi dobro da predstavite najdetaljnije vašu delatnost, način poslovanja isl, i Spektrum kooperativa će vas posavetovati kakav sajt bi mogao da unapredi vaše poslovanje.

Sajtovi Spektrum kooperative imaju dobru optimizaciju, širok spektar modernih i odlično funcionalnih sajtova, koji su prilagođeni za sve ekrane i uređaje. Takođe, Spektrum kooperativa može da redizajnira i unapredi vaše postojeće sajtove. Cilj je da se unapređenjem sajta značajno unapredi i vaše poslovanje.

Prvi na Guglu

Želite da budete Prvi na Guglu? Potrebna vam je SEO optimizacija? Kontaktirajte programersku firmu Spektrum kooperativa!

prvi na guglu

Spektrum kooperativa koristi najbolje prakse SEO optimizacije kako bi vam omogućila da vaš sajt bude prvi na Guglu. Korisnici do svakog sajta dolaze korišćenjem različito formulisanih pretraga koje su specifične za određenu poslovnu oblast. Spektrum kooperativa nije samo programerska firma već i konsultantska, kao i marketinška i dizajnerska. Ekspertskim pristupom u poslu, Spektrum kooperativa omogućava da upravo vaš sajt bude na prvoj stranici Gugla za različite ključne reči unete u pretraživač.

Koliko vam je bitno da budete prvi na Guglu? Da li će SEO optimizacija unaprediti vaše poslovanje? Da li znate da se investiranje u SEO višestruko vraća?

Prepustite da o vašem sajtu brinu eksperti Spektrum kooperative. Za dobru optimizaciju sajta potrebno je da imate dobro osmišljen i dizajniran sajt, da bude potpuno funkcionalan i bezbedan, da bude stalno ažuriran i unapređivan u skladu sa najboljim i najsavremenijim tehnologijama i praksama. Investiranje u SEO optimizaciju ne omogućava samo da vaš sajt bude prvi na Guglu, već i da vaš sajt bude u svemu savremen, unapređen i prilagođen za sve ekrane na kojima će se pojavljivati.

Organska naspram plaćene SEO optimizacije

Umesto da plaćate reklame Guglu, SEO optimizacija vam omogućava da se vaš sajt nađe prvi na Guglu, prvi u pretrazi bez naknadnih troškova sem početnog investiranja u SEO optimizaciju. Eksperti Spektrum kooperative osmisliće čitavu SEO strategiju za vas, izabraće najvažnije ključne reči koje će nove korisnike, kupce i partnere dovesti na vaš sajt, dizajniraće potrebne banere i osmisliće marketinške slogane, i na kraju svog rada prikazaće vam opipljive rezultate svog rada na SEO optimizaciji. Sem toga, korišćenjem najsavremenijih metoda i praksi, Spektrum kooperativa priprema vaš sajt za svaku potencijalnu buduću analizu podataka bez koje je nemoguće napraviti najbolje poslovne odluke i bez koje nema unapređenja poslovanja. Kontaktirajte Spektrum kooperativu kako biste svoje poslovanje pripremili za budućnost!

spektrum kooperativa

Buy apartment in belgrade

Are you looking to buy apartment in Belgrade? Are you looking to rent apartment in Belgrade? This is recommend Real Estate Agency in Belgrade: Best Real Estate

buy apartment in belgrade

Best Real Estate is a licensed real estate agency in Belgrade, which was founded in 2009 by Ljiljana and Srdjan Teodosijević. After many years of remarkable work in this area, inspired and motivated by our extensive experience, they have decided to offer the local market a revolutionary business in the real estate industry. Therefore they have entirely focused the knowledge acquired in the market on those who want to efficiently find, rent or sell a property.

The Best Real Estate Agency is engaged in finding, renting and selling apartments, houses, residential and commercial buildings, offices, shops, warehouses and land. Agency is registered in the Register of Agents in Transfer and Lease of Real Estate under number 058, which testifies to the fact that this is an agency that was among the first to take a relevant position in the sphere of professional real estate business in the market. Apart from the listed activities, agency provides consulting services and are engaged in the development, monitoring and control of the process of buying, selling and renting. Within the scope of our activities we also perform the valuation of assets and do market research for our client. In order to successfully fulfill our mission and justify your trust, agency have hired teams of experts including lawyers, people in the field of finance, architects, designers and managers.

Finding a place that you can call your home or business premises requires a lot more than delegating this task to a real estate agency. The company that you have put your trust in and have given them money needs to have a strategic approach to finding appropriate solutions. In a world that is constantly changing, the property you want to buy, rent or sell needs to communicate with customers.

Meet Yolanda from Beijing

This is an amazing little girl from Beijing, Yolanda. She came to my class when she was three and a half and she was a zero beginner and now, one and a half years later, this is one of the homeworks that she sent to me. So, I just want to let you know that this is the essence of the early education that we are doing in China – we start with very young kids who can barely speak even Chinese and just a few years later we make small fluent english speakers out of them.

5 reasons why you should teach in China

China isn’t just home to the world’s oldest civilization, with a rich cultural heritage (and delicious food). It’s also a great location for new and experienced teachers alike looking to teach abroad.

As the fastest growing market for teachers abroad right now, with an estimated 300 million students learning English, it’s not hard to see why China remains the holy grail for licensed teachers and ESL teachers the world over.

So, why the massive growth in the Chinese ESL industry?

As China’s economy continues to grow exponentially and trade with other countries increases, the number of Chinese people looking to learn English – the international language of business – shows no sign of slowing down.

English language learners in China are also getting younger by the year, as Chinese parents increasingly realize that the ability to speak English fluently can offer their children a better chance of acceptance into universities overseas and a well-paid job in the future. Recent estimates show an additional 100,000 teachers are needed in China right now – meaning there are more teaching jobs in China than qualified teachers.

Without further ado, let’s quickly cover five reasons why China should be at the top of your list of countries to teach abroad.

China is set to be a powerful influence in the global marketplace.

While having international teaching experience, in general, can benefit your resume, it’s an undeniable fact that over the past few decades, China has risen to be a global power player.

This means that having Chinese work experience on your resume can give you a competitive edge in the global job market. Teaching in China also gives you a chance to immerse yourself in one of the most universally useful world languages – Mandarin language lessons are often subsidized by teaching programs in China.

There are plenty of big-city options for teachers abroad.

English teachers, whether newly graduated or experienced, are in high demand in China. At Teach Away, we regularly recruit for teaching positions in various cities across China. It’s truly a teacher’s market – some of the world’s most rapidly evolving and cosmopolitan cities are in China. You could opt for a teaching job in the bustling capital, Beijing, Suzhou, with its vibrant expat community, coastal Shanghai or tropical Guangzhou. Check out our guide to teaching locations in China for more on these great cities.

The cost of living is cheap.

The average cost of living in China is much lower than many western countries. The low living costs, in combination with special expat tax rates, means teachers in China can enjoy a very comfortable lifestyle, travel on weekends or holidays and still set savings aside for the future.

Teachers get great pay and benefits.

Chinese teaching programs are keen to recruit teachers abroad – and it shows in the compensation packages offered to expat teachers. Not only are teaching salaries steadily on the rise in China (full-time teachers can command anywhere from $2,100 – 2,800 USD each month) many schools offer extra perks like free flights, housing, vacation, bonuses and health insurance.

The travel opportunities are endless.

It’s no big secret that China is one of the world’s most fascinating countries, boasting the second highest number of UNESCO heritage sites in the world. Not only can you experience China’s rich culture and traditions first hand – Asia happens to be a massive, diverse place with the widest range of travel options in the world, so it’s worth keeping an eye on cheap flights and airfare deals!

Looking to kick start your job hunt? Check out our site for the latest teaching jobs in China and get applying today!

 

WHY A NON-NATIVE TEACHER CAN BE BETTER THAN A NATIVE TEACHER

In some countries, TEFL can be a breeze, if you’re qualified, you get the job! In other countries, TEFL can be a bit more tricky… if you’re a non-native speaker. There are some groups, like TEFL Equity who are pushing for non-native teachers to get equal opportunities, and others arguing that ‘non-native speakers can’t compete!’
You have to be very good at English to be an English teacher. I’ve met lots of people who want to teach English but are not as good as they think, or have only half-learned the language. I’m not advocating that. You need to be an expert. The problem is that there are many expert non-native speaker teachers out there. This applies to them.
The truth is that there are pluses and minuses to both. If a teacher has the necessary language ability (which isn’t easy to get in the first place) then of course, they deserve every chance a native speaker gets, even if they have a less-than-neutral accent, or aren’t as deeply versed in idioms and informal language as a native speaker is. They bring other benefits to the table.
In a perfect world, we’d have a mix of both native and non-native speakers. But just to throw it out there and bring about some healthy discussion, here are some reasons why a non-native English speaking teacher can be better than a native teacher.

They can have a better understanding of grammar rules

Ask a native teacher how many tenses there are in the English language, or even what an intransitive verb is, and a lot of them won’t be able to tell you. Quite often, native speakers simply don’t have the same language awareness as non-native speakers who’ve learned English as a second language. They’ve never had to analyze why something does or doesn’t work.

I can hear native speakers with no qualifications crying out ‘it doesn’t matter – I speak English perfectly, I don’t need to know the exact reasons or rules!’ This might be the case, but your learners do.

They know the struggle

When learning Chinese, I had five different local teachers. Only when I started taking lessons with a non-native speaker who’d learned the language himself did I start to ‘get it’. He understood my struggles, which ideas and concepts I had trouble with, and how and why they varied from my own language.
I got a deeper, more ‘real’ sense of learning and better explanations than I’ve had with many of my native speaking teachers. Conversations with students of English that I’ve had over the years have confirmed this point. Sometimes, you need someone who’s dealt with similar difficulties and challenges, and made a great deal of progress in overcoming them, to explain.
Do you want to be taught basketball by the guy who struggled through training five times a week to get awesome? Or the guy who was born 7ft tall and never had to work at it?

They know where your mouth is going wrong

This is kind of like the point I listed above, but a bit more specific to pronunciation. If you have an excellent non-native teacher who has worked hard on their pronunciation, they’re likely to be able to explain how to improve more clearly. They can share their knowledge on developing pronunciation skills and identifying what mistakes you’re making.

They can give you better reasons than, “That’s just how we say it in South London”

I don’t even think I need to explain this one. How many classes have you had where someone throws a ‘why’ at you and your mind goes blank? Of course, if you’re a dedicated teacher you’ll go away and look it up, but still… having a non-native teacher sometimes means they can explain more effectively than someone who speaks it as their mother tongue but has never looked into why we say ‘red car’ and how it differs to other languages where you’d say ‘car red’.

Pronunciation isn’t everything

Accents are weird. But as long as you can be understood, and as long as your language is comprehensible, who cares about any other accent or dialect features? The reality is that no matter what country you’re from, your accent will be different to a degree, and there’s no ‘perfect English accent’. I have friends from Ireland, America, Canada, and Australia, and of course from time to time we don’t understand what the other one’s on about. Just a night in Liverpool provides all the evidence you need that native speakers aren’t necessarily easier to understand.
Especially as the world moves towards a ‘global English’, we should recognise and embrace the diversity of accents, as long as communication isn’t sacrificed in the process. We have to have standards with pronunciation, but an accent doesn’t necessarily affect intelligibility.

If you want to check out the different accents for England, this video will walk you through it.

They’re often more qualified, and more invested!

Many non-native speakers are aware that the job market is more difficult. And getting great at a foreign language takes a lot of time and effort. Although there are plenty of native teachers who put in the work, it’s pretty likely that a good non-native teacher has put in even more work.

As a result, they often put more time into achieving better qualifications than many of the lazier native speaker-teachers, who pick up an online 20 hour TEFL certificate, or skip it altogether because they’ve got a bachelors degree, and hit the ground running. I’ve met many non-native speakers who have worked hard on becoming expert English teachers with a sound grasp of teaching methodology. Much better than those who’ve done the bare minimum to get a decent job.

The bottom line is, if you have the necessary qualifications, understanding, ability, and passion, your first language doesn’t matter. You should be able to teach English, whether you’re a native or non-native English speaker.
So, if you’re a hard-working non-native speaker struggling to get a teaching job while your native English friend is getting tonnes of offers, don’t let it stop you. You deserve a job just as much, and there employers that agree, so keep looking and don’t let it stop you from teaching in your dream destination.

(http://www.teflexchange.com/)